“Koks kā izejmateriāls jeb biznesa instruments”

Karjeras nedēļas iertvarosTiskādu pamatskolas 9.klases skolēni ciemojās pie pagasta uzņēmīgās, aktīvās un radošās  Stafecku ģimenes, kur jauniešiem tika novadīta nodarbība un meistarklase “Koks kā izejmateriāls jeb biznesa instruments”!
Jaunieši vairāk uzzināja  par  uzņēmējdarbības iespējām lauku vidē, redzēja, kā koksni izmanto kā materiālu rokdarbu, dekoru un amatniecības priekšmetu, piemēram, rotaslietu, trauku un skulptūru, izgatavošanai. Skolēni iepazinās ar lāzergravēšanas iekārtu un pat  izveidoja koka grāmatzīmes ar Stīva Džoba izteicienu par piemiņu, kā arī jaunieši krāsoja rudens koka lapas, ar kurām Natālija dekorēs teritoriju "Ķirbju pasākumam", kas notiks 19.oktobrī.


Jaunieši baudīja apkārtējās teritorijas skaistumu un radošumu -  apskatīja suvenīru mājiņu, baroja trusīšus, spēlēja dambreti, fotografējās brīnišķīgajās rudens  foto zonās. Pirms atvadīties Natālija novēlēja topošajiem absolventiem atrast savu sirdsdarbu,  nebaidīties kļūdīties,  meklēt sevi un būt drosmīgiem! Paldies Natālijai Stafeckai par interesantu stāstu, par iespēju piedalīties meistarklasē un izzināt kokapstrādi, par viesmīlību un  burvīgo gaisotni!

 

 


Drukāt